Thursday, August 14, 2014

I am back!

Hello, everyone! I am glad to announce that I am back and ready to start posting again!

Dvě z mých nových vysněných přízí (shora dolů):
Malabrigo Merino Worsted in Fucsia
Madelinetosh Tosh Dk in Dahlia

I had to give up writing on my blog because of my second pregnancy which caused me even worse nausea than the first one... I could not knitting or using PC without getting awfully sick. Then my baby boy was born and I had hard time to balance all my roles and duties (family, studying, knitting etc.)... The last year was truly demanding for me - especially because of the lack of sleep, which I consider the worsest thing on being a mom. Sometimes (often) I felt that I am loosing myself in all the everyday baby and toddler stuff without having a chance to have a rest...

I am going to show posts about a few FOs I knitted in a meantime (mostly baby knits), add yarn review on Garnstudio Kid-silk and share some interested knitting experience and knitting related ideas with you. Stay tuned, please! :-)



Dobrý den, moji milí čtenáři! Děkuji za zájem, se kterým jste sem nakukovali i v době, kdy zde nebylo nic nového. Od nynějška budu zase pravidelně psát a těším se na vás!

V brzké době vás čekají příspěvky o několika hotových projektech (převážně miminkovské věci), recenze příze Kid-silk od Garnstudia a mám v plánu zahájit i novou rubriku Knit and Read. 


2 comments:

  1. Těším se! Už nějakou dobu Tě sleduju na Ravelry a Tvá práce se mi moc líbí. A na rubriku Knit and Read se těším obzvlášť. Simona

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj Simono-Karotko! Také pokukuju na Ravelry a semtam na blog lněné královny a hledám inspiraci, takže se "známe". :-) Děkuji za ocenění! :-)))

      Delete