Sunday, January 25, 2015

FO: Spring Neckwarmer

Pattern/ návod: Spring Neckwarmer by Justyna Lorkowska
Yarn/ příze: DROPS Baby Merino by Garnstudio
                   Colour: 05 light pink, 07 pink



The pattern: My love with Justyna Lorkowska´s designs continues...! (An interview with her is coming soon!!!) Clear, simple modern design. Totaly wereable and practical, which I always appreciate. The pattern itself contains one mistake, you can find more on my Ravelry project page. Colorwork is up to you, the pattern doesn´t include detailed instructions for stripes etc.

Další z řady skvělých návrhů Justyny Lorkowské. (Už brzy se můžete těšit na rozhovor s ní!) Moderní jednoduchý nákrčník pro děti, vřele doporučuji. Můžete si vyhrát s barvami, se vzory - je to na vás. Návod neobsahuje instrukce týkající se barevného rozvržení, to si vymyslíte sami. V mém případě skvělý pro nácvik pletení pruhů s plynulými přechody, tzv. metodou "jogless stripes".  Jak ale přidat pruhy a zároveň plést zkrácené řady...? Na to jsem si zatím netroufla, zkusím příště.   

The fit: Perfect. My daughter is 3,5 years old and still she has a room to grow. I guess she will be able to wear the neckwarmer for two years at least. Finally a knit she won´t grow from in a several months!

Nákrčník hezky sedí, nikde se nemuchlá, nepřebývá ani nechybí. Pletla jsem velikost "child" (tedy tu větší ze dvou možných), dcerka má 3,5 a hádám, že tenhle nákrčník bude nosit odhadem několik sezón. Konečně něco, z čeho nevyroste během pár měsíců! Hotový byl během několika dnů, zužitkovala jsem zbytky příze - co víc si přát?!

Thank you for reading!/ Děkuji za váš čas!




No comments:

Post a Comment